Σχετικά με εμάς

Η δημιουργός Anna Samouka μέτα από μία ολοκληρωμένη διαδρομή στο χώρο της ένδυσης είδε ως φυσική εξέλιξη της πορείας της, τη δημιουργία της προσωπικής της συλλογής. ‘Εχοντας περάσει από όλους τους χώρους που σχετίζονται με το γυναικείο ρούχο (σχεδιασμός, styling, παρακολούθηση παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου από το αρχικό έως το τελικό στάδιο) αποτυπώνει την εμπειρία της και το δημιουργικό της όραμα σε κάθε δημιουργία.

Ο στόχος της συλλογής παραμένει ένας: η έκφραση της προσωπικότητας κάθε γυναίκας και η ανάδειξη της μοναδικότητας της.

Η συλλογή μου είναι πολύπλευρη και καλείται να καλύψει καθημερινά άπειρους ρόλους, όπως άλλωστε και η σύγχρονη γυναίκα. Δεν είναι ποτέ μόνο rock, romantic ή minimal, άλλα όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα, όπως ακριβώς και η συλλογή. 

Η παραγωγή των ρούχων γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα  με ανωτέρας ποιότητας υφάσματα και υλικά, Ελληνικών εταιρίων, από ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια συνέπεια, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. 

“Ευχαριστώ όλους εσάς που αγαπήσατε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου και η υπόσχεση μου είναι να συνεχίσω να δημιουργώ με τον ίδιο ενθουσιασμό, αγάπη και υπευθυνότητα.”

– Άννα Σαμούκα