ΑΛΛΑΓΕΣ

Ποιά είναι η διαδικασία αλλαγών?

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Τα μαγιό και τα εσώρουχα που επιστρέφονται πρέπει να έχουν την ταινία υγιεινής. Όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες που επισυνάπτονται.

Επιστροφές και αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο σε παραγγελίες εντός Ελλάδος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς (Ν. 2251/1994).

Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά με ELTA courier με δική μας χρέωση (ισχύει μόνο για την πρώτη επιστροφή).

Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.

Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με ELTA courier και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

Με ποια εταιρεία courier μπορώ να στείλω την αλλαγή?

Οι επιστροφές στέλνονται αποκλειστικά με ELTA courier με δική μας χρέωση (ισχύει μόνο για την πρώτη επιστροφή). Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό.